Hjortronens mars

Hjortronens månadsbrev mars.
Så fort har tiden gått att våren snart är här. Skridskoåkningen har varit lyckat och alla har varit riktigt duktiga. Vi har åkt skridskor på Koulukatu, på Pyynikki sportplan och på Palomäentie isbana.

Vi har jobbat med drama tillsammans med alla barn, och pedagogiska dokumentations-projektet blev lyckad och mångsidig. Den finns att se med tillhörande texter och bilder i trapphuset utanför Hjortronets ytterdörr.

Vi kommer att börja med ett nytt tema i mars. Eftersom vi utgår från intresset i barngruppen, blir det kommande temat att bli om och kring POKEMON. Drama i olika form kommer vi att fortsätta med, språktestet SNÖGUBBEN kommer att slutföras i mars. Annars kommer vi att fortsätta som tidigare med ett mångsidigt veckoprogram som tar hänsyn till behovet och intresset i barngruppen.

Vi kommer också i fortsättningen att pröva ha våra sovande barn d.v.s. gruppen videungar att ha sin dags vila hos Hallonen och vi hos Hjortronen tar hand om de icke sovande barn som har en lugn stund med saga och fri lek/utegång mellan kl12-14

Viktiga datum i mars är:
27.2 – 3.3.17 Sportlovsveckan, barnen är hos Hallonen.
9 mars på torsdag kl. 15.30 – 17.00 Vinterjippo på Pyynikki. Barnen hämtas av föräldrarna senast 15.45 och går till Rosendalsstranden, där vi åker pulka alla tillsammans. Varm korv och saft finns att köpa.

Häsningar
Tarja, Petri och Kirsi