förskolans maj

Förskolan maj 2017
Maj månad är snart här och här är datum att sätta in i kalendern och komma ihåg:

– Under v. 19 har vi Lilla Scoutveckan. Hela gruppen har utevecka och vi följer ett program som Finlandssvenska scouter har utformat. Vi gör scoutrelaterade uppgifter tillsammans. Hela veckan behöver man ha kläder som passar för uteaktiviteter och enligt väder. Då behövs också ryggsäck med sittunderlag och ett mellanmål alla dagar.
– Fredag 12.5 är alla mammor varmt välkomna på Morsdagskaffe kl. 8.00 – 9.00.
– För att avsluta vår Scoutvecka bjuder vi in er föräldrar tillsammans med ert förskolebarn till en scoutkväll tisdag 16.5 kl. 16.00 – 17.30. Vi är utomhus, så kläder enligt väder.
– Fredag 19.5 har vi vår Utflyktsdag. Vi går först till Lilla tvåans lekpark. Sedan äter vi lunch på restaurang. Efter det blir det Minigolf och picknick.
– Välkommen på Förskolans avslutning måndag 29.5 kl. 17-18. Festen hålls ute på Daghemmets gård. Alla varmt välkomna!
(Förskolan deltar inte i Daghemmets vår picknic 23.5 då vi har vår egen avslutning).
– Årets sista förskoledag är fredag 2.6. Tammerfors stad har under året ändrat datum från 31.5 till 2.6. Ifall ni vill sluta 31.5 behöver ni meddela det men om ni använder vård 1-2.6 kommer det en avgift för dessa dagar (förskoletiden är avgiftsfri). De som har behov av dagvård ytterligare under juni månad får papper att fylla i under maj månad.

Vårhälsningar
Monica, Lena, Milla, Eline