Smultronens januari 2019

Smultronens månadsbrev januari 

Gott nytt år 2019! Vi börjar denna termin med att välkomna Jonna till Smultronen! Jonna kommer att börja istället för Johanna, då hon slutar 18.1, men Jonna är mycket med oss på förmiddagarna redan vecka två och tre.

I januari tar vi det lugnt och ger tid åt barnen och personalen att vänja sig med de nya arrangemangen. Vi fortsätter med Babblarna, sång, musik, dans, skoj, rörelselekar och utelekar. I slutet på förra året fick vi gympasalen tillbaka efter renoveringen och torsdagar har vi gympadag. Vi började lite smått med att hantera glädje-känslan i december och fortsätter med detta i januari. Nu när vi fått så bra med snö, kommer vi naturligtvis att utnyttja snön som ett material i skapandet, utforskandet och lekandet.

Fredagen den 25.1 är det hela daghemmets gemensamma Mor- och farföräldradag som står på agendan! Inbjudan med klockslag och mera information kommer inom närmaste framtid. Om ingen av storföräldrarna har möjlighet att delta, får barnen gärna bjuda in någon annan viktig person som t.ex. moster eller gudfar istället.

Hälsningar Elin, Jonna och Johanna