Rönnbärens mars 2020

RÖNNBÄRENS MARS

I marsmånad spinner vi vidare med de teman vi började i smågrupperna med i februari, en grupp jobbar kring temat hemmet, en annan med superhjältar och prinsessor och en tredje med att bygga upp en billekvärld.

I dessa infektionstider är det viktigaste vi kan göra att tvätta händerna ordentligt. När ni kommer på morgonen, tvätta händerna tillsammans med ert barn. Skölj först händerna med varmt vatten, ta sedan ordentligt med tvål och gnugga händerna och alla fingrar. Skölj och torka noggrant. Det är också bra att tvätta händerna innan ni går hem. Vi hjälper barnen att tvätta händerna när vi kommer in, efter toalettbesök och innan vi äter. Dessa handtvättsrutiner är även bra att öva hemma. Enligt Tammerfors stads anvisningar för att förebygga infektionsspridning använder vi även handdesinfektionsmedel i gruppen innan varje måltid.

Nu finns det nya bokkassar att låna. Fyll i ert barns namn och datum på lappen bredvid när ni lånar dem.

Några datum som är aktuella:

Torsdag 26.3 Mulleskog, ta en liten matsäck (frukt eller smörgås, inga kex/godis) och en flaska med dricka samt ett sittunderlag med.
Måndag 30.3 Teaterföreställning ”Ditt och Datt och det borttappade leendet” i Mariasalen. Teatern börjar kl 9, så kom senast kl 8.45!
Tisdag 7.4 Påskbasar i Mariasalen kl 11-13

Hälsningar Evelina, Ica och Ulrika