Rönnbärens månadsbrev april 2017

Våren är på kommande, vädret börjar bli varmare och Mulle bjuder på nya äventyr i skogen. Mulleäventyren är tidigt på morgonen, avfärd kl 9 från gården, så det är bäst att ha med tunna vantar/ fingervantar att ha på när vi äter matsäcken. Glöm inte sittunderlaget!

Som valbara aktiviteter i april kommer det att finnas bla Dinosauriernas värld, Babblarna, kompisfärdigheter och utelek i närmiljön. Vattenlekar, både ute och inne, är väldigt populärt, så ta gärna en koll i barnens reservklädeskorg – finns det tillräckligt med ombyte? Är byteskläderna i rätt storlek? Regnkläderna får man gärna ta hem för pulvertvätt med jämna mellanrum, de börjar annars lukta illa.

30.3 och 3.4 åker en del av personalen på ”vasu” skolning till Helsingfors. Ni som har sk kontraktdagar, får gärna passa in en ledig dag till detta datum. Daghemmet har dock öppet som vanligt denna dag!

Några datum att lägga på minnet:

6.4 Konsert ”Robin Hund” kl 9:30.
11.4 Påskbasar i Maria salen kl 11-13. Välkomna!
24.4 Garantiföreningen för Svenska Barndaghemmet i Tammerfors rf årsmöte kl 18 i förskolan. Mer info kommer närmare.

Om ni har funderingar på verksamheten eller på ert barns dagisvardag, kom gärna och prata – vi har alltid tid för gemensamma funderingar ☺

Marita, Annika, Jonna och Hanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *