Rönnbärens augusti

Rönnbärens månadsbrev augusti 2015

Välkomna alla nya och ”gamla” rönnbärsfamiljer!

Höstterminen har kommit igång med buller och bång. Som ni har märkt är vår dagisgård under om förvandling, tyvärr blev det inte färdigt innan terminsstarten – men som tur är vi flexibla och väntar tålmodigt på att få klättra och busa på den nya fina gården ☺

Vi som jobbar i rönnbärsgruppen heter Marita, Ulrika och Hanna. I gruppen finns 18 barn i åldern 2-3,5 år.

Under augusti kommer vi koncentrera oss på att lära känna varandra, både barn och vuxna. Vi bygger tillsammans med barnen upp en trevlig lek- och inlärningsmiljö och gör våra egna dagsrutiner. I våt tamburen, på fönstret har vi en anslagstavla där vårt dagsprogram och vår veckoplan finns.

Hos rönnbären strävar vi till att alla barn skall få leka ute 2ggr om dagen. Vi har en lista bredvid ytterdörren där ni ska fylla i vilken tid ni hämtar barnen på em. På detta sätt kan vi planera eftermiddagsleken så att den tjänar alla barn.

På fredagen den 21.8 har vi en gårdsfest den nya gården till ära. Festen börjar kl.9.30. Ta gärna med egna såpbubblor hemifrån ☺

Rönnbärens föräldramöte är på onsdagen den 9 september kl.16:30-17:30. Observera att föräldramötet är en barn fri tillställning. Hoppas så många av er som möjligt kan delta. ☺ På mötet har ni möjlighet att påverka ert barns dagisvardag!

Vi hoppas att vi kommer få ett innehållsrikt och trevligt år tillsammans ☺

Marita, Ulrika och Hanna