Rönnbärens augusti-september

Rönnbären Augusti-September
Välkomna ALLA till Rönnbären!
Vi lär känna varandra och skapar en trygg vardag. Barnens delaktighet skall fungera som utgångspunkt för dagisverksamheten. Månadsbreven kan ni läsa på vår hemsida (barndaghemmet.fi) under rubriken AKTUELLT, och övrig information kommer via Päikky.
På vårt daghem använder vi oss av ett Päikky-program. Alla föräldrar har en kod in till Päikky (telefonnummer + valfritt lösenord) och vi önskar att ni använder den aktivt. För att underlätta planeringen av personalens arbetstider (så att vi är flest pedagoger på plats då det på riktigt finns behov till det) och beställning av maten (frukost, lunch och mellanmål), så bör ni sätta in hur ert barn kommer att vara på plats. Planerade frånvarodagar bör sättas in i Päikky 4 dagar före månadsskiftet. Via Päikky skickar vi också meddelanden till er gällande vår verksamhet eller annan info. Sätt gärna in era e-postadresser till Päikky, för då får ni e-mail varje gång vi skickar något via Päikky. Kolla även att alla allergier, specialdieter och annan viktig info gällande ert barn finns i Päikky. Allt det här hjälper göra ert barns liv på dagis bättre och smidigare.
I tamburen hittar ni en lista var ni skall fylla i barnets ”hämtningstid”. Vänligen fyll i listan varje dag. Kom ihåg att namnge era barns kläder! I tamburen finns en korg full med kläder utan namn, vänligen kolla igenom ifall dessa kläder skulle hitta sina ägare. Om ni undrar över någonting så kom och ryck oss i ärmen. Man får också ”annars bara” komma och prata med oss. Kvartssamtalen börjar i oktober, mera information kommer närmare.
Veckoprogram:
Måndag: Hela gruppen: ute-/inneaktivitet/parken
Tisdag: Start/Babblarna/Skogsmulle (2 veckor i samma grupp)
Onsdag: Fasta grupper
Torsdag: Valbar aktivitet
Fredag: Valbar aktivitet
VIKTIGA DATUM:
FÖRÄLDRAMÖTE onsdagen den 6.9.2017 kl. 16.30-17.30 (Daghemmet stänger normalt kl. 17.00). VÄLKOMNA!
SIRKUS FINLANDIA onsdagen den 6.9.2017 kl. 10.30. (Mindre barnen stannar på dagis)
Ha en bra fortsättning på höstterminen!
Anna, Annika & Marita

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *