Jordgubbarnas oktober och november

Jordgubbarnas månadsbrev oktober – november 2017

Hej på er alla!
Livet på Jordgubbarna är i full fart med inne- och utelekar, Knytte, Start, sång och musik, sagor och berättelser. I Start diskuterar vi glädje och vänskap genom kompisboken ”Sprid glädje”, som handlar om en liten kanin. Vi kommer att fortsätta med Knytte så långt in på året som det bara är möjligt, sen när det börjar bli för kallt tar Knytte lite semester och återkommer på våren.

Vecka 43-45 kommer vi att ha en barnträdgårdslärarstuderande, Susanna, från Sverige på praktik hos oss. Vi kommer också att få besök av specialbarnträdgårdsläraren, Anna, här inom snar framtid (vi har inte fått ett exakt datum ännu). Anna kommer för att bekanta sig med gruppen och ge oss pedagoger lite tips och råd.

Måndagen den 6.11 kl. 10 går vi och uppträder med lite sång till biblioteket (Metso) Svenska Dagen till ära. Samma vecka vill vi bjuda in alla pappor på farsdagsfrukost TORSDAGEN DEN 9.11 kl. 8 -9! Ni med flera barn får välja vilken grupp ni skall äta i tillsammans med hela gänget, så slipper ni och springa på flera ställen och kan istället koncentrera er på stunden.

Vi har fotografering 27 – 28.11 på daghemmet. Vi kommer att informera er närmare om vilken dag som gäller oss samt datum för omfotografering. Till omfotograferingen kan man gå ifall barnet råkar vara sjuk den dagen vi har fotografering här eller om man vill ta syskonbilder.

Dagis julfest är torsdagen den 14.12 kl. 18 i Svenska Samskolans festsal!

Hälsningar Johanna och Martina