FOTOGRAFERING 14.11.2020

SVENSKA BARNDAGHEMMET I TAMMERFORS LAPSI- JA PERHEKUVAUSPÄIVÄ 14.11.2020
Tervetuloa päiväkotinne vanhempainyhdistyksen järjestämään lapsi-, sisarus- ja perhekuvauspäivään la 14.11.2020 klo 9-15. Kuvaus toteutetaan päiväkodin tiloissa ajanvarauksella. Kuvauspaikka on Maria salen, Svenska gården 2 krs. Alla olevaa linkkiä ja kuvaustunnusta käyttäen voitte varata perheellenne sopivan kuvausajan. Tämä toimii myös ilmoittautumisena kuvaukseen. Ei rekisteröitymistä.
Kuvauksen ilmoittautumistunnus: MRRGG9
Kuvauksen ilmoittautumislinkki: https://www.kuvaverkkokauppa.fi/MRRGG9
Yksi kuvausaika on 5min. Mikäli toivotte muotokuvia useammasta lapsesta sekä sisaruskuvia ja perhekuvia, kannattaa varata kaksi peräkkäistä aikaa.
Ilmoittautuminen kuvaukseen tulee tehdä hyvissä ajoin, viimeistään edellisenä iltana ennen kuvausta.
Kuvauksen jälkeen saatte sähköpostitse kutsun verkkokauppaan, jossa voitte käydä valitsemassa parhaat kuvat ja tilata haluamanne tuotteet laajasta valikoimastamme.
Mikäli kuvaukseen liittyen tulee kysyttävää ennen kuvausta tai ajat loppuvat kesken, voitte olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiinne. Jos kuvauspäivä ei käy teille, järjestämme uusintakuvauspäiviä toimitiloissamme Rautatienkadulla. Tiedot uusintakuvauspäivistä löytyvät osoitteesta www.kuvahaka.fi/uusintakuvaukset.

Kuvahaka Oy Rautatienkatu 21B, 5.krs 33100 Tampere
puh. 03 2530 111
asiakaspalvelu@kuvahaka.fi